Zand en Inveeg materiaal | Onder aan de pagina alle voorbeelden!


Wij leveren zand losgestort maar ook in een big bag van 1 M3 ( + € 9,- ). 

Ook verkopen wij zakgoed vak 20 KG. 

Zie hieronder de voorbeelden met de prijzen per zak of per M3

Straatzand

Straatzand

Ter ondersteuning van het straatwerk wordt straatzand gebruikt. Straatzand heeft de eigenschap om zich gemakkelijk te laten uitvlakken en daarnaast laat straatzand voldoende water door om plassen te voorkomen op uw terras. Straatzand wordt ook wel zand voor zandbed genoemd. 


Bergmetselzand / Duitse straatzand

Bergmetselzand / Duitse straatzand

Door zijn aard en een korrelgrootte van 0 - 4 mm is dit product bijzonder goed geschikt voor de straatwerk, vullen van holten of het maken van een terras.  
Ook kan deze zand worden gebruikt voor het metselen.


Vloerenzand 0-4 mm

Vloerenzand 0-4 mm

Vloerzand is grof industrie zand. Het wordt toegepast in vloermortels voor cementdekvloeren.

Ballast / Betonzand

Ballast / Betonzand

Betonzand ( grindzand) wordt met name gebruikt voor het storten van funderingen en betonnen vloeren.
Metselzand 0-2 mm

Metselzand 0-2 mm

Ook wel scherpzand genoemd. Metselzand wordt gebruikt voor het aanmaken van metselmortel.Voegzand

Voegzand

Voegzand wordt gebruikt voor het invoegen van metselwerk. Voegzand is zeer schoon en gezuiverd zand.


Inveeg materiaal

Brekerzand

Brekerzand

Brekerzand wordt gebruikt om straatwerk af te strooien. Door brekerzand over het straatwerk te verspreiden, en vervolgens in de voeg te vegen ontstaat er een stevig geheel. Speelzand

Speelzand

Ook wel zandbakkenzand genoemd. Het zand is licht plakkerig waardoor het de mogelijkheid geeft om er vormen en bouwwerken mee te maken. Het bevat weinig bestandsdelen waar handen en kleding vies van kunnen worden.


Zilverzand

Zilverzand

Zilverzand wordt voornamelijk gebruikt als zand voor voegwerk, maar is door de witte kleur ook uitermate geschikt als decoratief zand.


Zilverzand Black sparkle 0,1-0,8 mm

Zilverzand Black sparkle 0,1-0,8 mm

Zilverzand is het meest zuivere zand en is zeer geschikt voor het invoegen van vooral siertegels, geborstelde en gecoate bestrating.


Voegsplit Black Sparkle 1-3 mm

Voegsplit Black Sparkle 1-3 mm

Voegsplit Black Sparkle is een voegsplit van gebroken zwart edel basalt voor voegen van 1 tot 3 mm


Graphite sparkle 0,2-0,5 mm

Graphite sparkle 0,2-0,5 mm

De Graphite Sparkle is een Glanskies van zeer fijne afmetingen en is zeer geschikt als invoegzand voor bestratingsmaterialen. Graphite Sparkle word ook wel "zwart zilverzand" genoemd.


Voegsplit zwart 1-3 mm

Voegsplit zwart 1-3 mm

Het inveegsplit 1-3 mm zwart is ideaal als opvulling tussen tegels of decoratie. Het zwarte split heeft fijne korrelgroottes van 1 tot 3 millimeter. Het split is te gebruiken als decoratie, maar is ook ideaal als opvulling in voegen tussen terrastegels. Zo verminder je onkruid tussen de terrasvoegen.


Opvulling

Teelaarde

Teelaarde

Tuinaarde is te gebruiken bij het aanleggen van een border. Ook is het mogelijk om in een bestaande tuin een laag tuinaarde over de grond uit te spreiden, het zal langzaam in de grond worden opgenomen. Daarnaast vormt tuinaarde een goede basis bij de aanleg van een nieuw gazon. Tuinaarde heeft géén (extra) bemesting of andere toevoegingen.


Compost

Compost

Compostgrond is toe te passen als bovenlaag over tuinaarde heen. Als een plantenvak/plantenbak geheel gevuld wordt met compostgrond is er een risico dat de planten verbranden, dit in verband met de warmteontwikkeling in compostgrond.


Bemeste teelaarde

Bemeste teelaarde

De bemeste tuinaarde van bodemverbeterende grond op basis van tuinturf en mest. Door de organische stoffen wordt de groei van wortels verbeterd. De tuinaarde is geschikt om border en tuin op te hogen en te egaliseren. 


Vulzand

Vulzand

Vulzand wordt gebruikt voor ophoging en aanvulling van tuinen en opritten. Vulzand laat slecht water door en wordt daarom vaak gebruikt voor doeleinden waarbij weinig eisen aan het zand worden gesteld. 


Mini-betoncentrale

Mini Betoncentrale De specie / beton wordt gemaakt terwijl u wacht. Verwerkingsadvies: binnen 2 / 3 uur Wij...

Grind en Split

Wij leveren grind en split losgestort maar ook in een big bag van 1 M3 Ook verkopen wij zakgoed vak 20 KG. Bel of mail ons voor meer...