Vintage tegels

Tegels met een Portugese vintage uitstraling komen weer helemaal terug. Deze tegels zijn weer volledig trendy. Dat komt doordat de productie van de traditionele Portugese cementtegels volledig is ingehaald door de nieuwste productietechnieken van keramiek. 

Wij bieden decortegels met lichte print en zachte kleuren tot kleurrijke vintage tegels met een verouderd effect. Door de juiste keuze te maken kan er een klassieke of juist moderne vintage uitstraling worden gecreëerd.

De patronen zijn van lieflijk tot heel artistiek. Door al deze kleuren en patronen te combineren in een bonte mix, kunt u een originele, creatieve ruimte creëren. Deze elementen zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer er retro vintage uitziet. Vintage tegels zijn zowel als vloertegels als wandtegels verkrijgbaar. Opvallende vintage tegels.

Wij adviseren daarom ook om eens langs te komen in de showroom, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt die past bij uw inrichting. De juiste decortegels zijn namelijk de finishing touch van uw vloer of wand!


“Tip: Verschillende tegels onderling combineren geeft een verrassend effect! ”

SOTTOCER-Concept-display.png

De voordelen van keramische vintage tegels:

  • Nieuwe tegels met toch een vintage uitstraling De hoogste kwaliteit materialen
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud
  • In velerlei maten beschikbaar
  • Zowel wandtegels als vloertegels
  • Originele patronen en kleuren
SOTTOCER-Concept-metro.jpg
Showroom

Bezoek onze binnen showroom in Heythuysen en bekijk ons grote assortiment aan binnen tegels.       ONZE SHOWROOM...

Wandtegels

Wandtegels zijn er net zoals vloertegels in vele soorten en maten. Wist je dat je alle vloertegels ook als wandtegel kunt gebruiken? Dit betekent...