Veti heeft diverse sierbestrating van natuursteen-, gebakken-, betonnen bestrating, opsluitingen en andere diverse producten. U kunt bij ons terecht voor iedere situatie.

Heeft u sierbestrating nodig of misschien een mooie betonnen schutting? Voor ieder denkbaar scenario zijn er andere stenen, tegels en materialen van toepassing die het beste bij uw ideeën passen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie over de toepassingsmogelijkheden en de eventuele beperkingen van de producten van uw keuze.

De bestrating in uw tuin moet in eerste instantie de functie dienen waar het voor bedoeld is. Daarnaast vindt u het natuurlijk belangrijk dat het geheel er mooi uit komt te zien. Het karakter van uw tuin wordt mede bepaald door de gekozen materialen en het soort bestrating waar u voor kiest. Bepaalde dingen waar u voor de aanschaf van nieuwe sierbestrating al over na kunt denken zijn:

Wat wordt de functie van de bestrating? Is de bedoeling dat het een oprit is? Of juist een terras of looppad? Misschien wordt er zelfs wel nauwelijks over de bestrating heen gelopen en wordt het slechts gebruikt als opvulling in de tuin.
Wilt u liever een natuurlijke uitstraling in uw tuin? Of houdt u meer van strakke en moderne vormen?
Moet de tuin optisch breder of langer lijken? Of heeft u de voorkeur voor een speels effect?
Heeft u al een voorkeur voor een bepaald formaat tegel of een bepaalde kleur?
De antwoorden op deze vragen zijn van belang bij de aanschaf van een sierbestrating en helpen u bij het maken van een uiteindelijke keuze.

Wij helpen hier u graag bij!

Klinkers / Gebakkenbestrating

Gebakken klinkers, dikfomaten en waaltjes klinkers / Gebakkenbestrating